Marvel’s Wolverine'den 2 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı!

26.07.2024 16:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Marvel's Spider-Man 2 ve Marvel's Spider-Man 3'ün resmi olmayan PC portlarının arkasındaki mod geliştirme ekibi olan Brazil Team yepyeni bir sızıntı ile beraber oyuncuların karşısına çıkıyor. Şimdi ise Marvel's Wolverine’den 2 saatlik oynanış görüntülerini internete sızdırıyor.
 
Marvel’s Wolverine beklenen yapımlar arasında yer alıyor
 
 
 
Marvel's Wolverine bildiğiniz üzere Insomniac ekibi tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor ve oyuncular tarafından beklenen yapımlar arasında yer alıyor. İnternete sızdırılan oynanış görüntüleri alfa sürümüne sahip olduğundan dolayı herhangi bir şekilde final sürümünü temsil etmiyor.
 
Şu anda haberimizde herhangi bir oynanış görüntüsünü yayınlamıyor ve eğer oyunu bekliyorsanız muhakkak bu tarz spoiler içeriklerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Dolayısıyla sosyal medyada gezinirken dikkatli olmanızda fayda var.
 
Sızdırılan içerik iki saatten fazla bir süreyi kapsadığından dolayı elbette oyun hakkında tüm detaylara neredeyse erişebiliyor ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Diğer taraftan ortaya çıkan bu görüntüler oyunun PC portundan bizlere sunuluyor ancak oyunun resmi olarak ilk etapta sadece PlayStation 5 konsolu için yayınlanacağını aktarabiliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Finalinin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 07 Eylül Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 07 Eylül Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 07 Eylül Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 07 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler