Mass Effect 2'nin PS3 Versiyonu Dopdolu Geliyor

29.08.2010 19:56 Levent Polater

http://scrawlfx.com/wp-content/uploads/2009/06/bioware-aaa-project.jpg
    Gamescom'un en büyük sürprizi neydi diye sorarsanız? Bana göre kesinlikle Mass Effect 2'nin bir anda multiplatform olup PS3'e de duyurulmasıydı derim. BioWare'in bu duyurusu PS3 sahiplerini çok sevindirirken Xbox 360 sahipleri çok önemli bir exclusive oyunlarını kaptırdılar. Akabinde Microsoft konu ile açıklama yapmış, Mass Effect deneyiminin en iyi yaşandığı platformun halen Xbox 360 olduğunu ve telaşa gerek olmadığını söylemiş, ilk Mass Effect'in hala Xbox 360'a özel olduğunu belirtmişti. İlk oyunun PS3'de boy göstermemesinin büyük bir eksi olacağı düşünülüyor, çünkü ikinci oyun, ilk oyunun konusuna çok bağlı gittiğinden direk ikinci oyun ile Mass Effect evrenine başlayan oyuncuların kafalarının karışabileceği belirtiliyor.
 
    BioWare CEO'su Ray Muzyka'nın bu seneki GamesCom'da konuşmasına bakılır ise, PS3'de Mass Effect 2 ile seriye ilk defa adım atacaklar için ilk oyun ile ilgili tüm bilgilerin verileceği söylendi.
 
     Muzyka, şu anda tamamen Mass Effect 2'ye yoğunlaştıklarını söylerken, Mass Effect 2'ye adım atacaklar için orjinal oyun hakkında geniş bir bilgi vereceklerini belirtti. Buradan PS3 sahiplerinin Mass Effect 2'yi oynadıklarında maksimum keyif alacaklarına ve neler olup bittiğine hakim olabileceklerini söyleyebiliriz.
 
    Bu arada Playstation 3 versiyonunda Muyzyka'nın değimiyle "Oldukça fazla İndirilebilir İçerik" sağlanması" bekleniyor. Ancak Muzyka bu içeriklerin disc'in içinde olup olmayacağı ile ilgili bir soruya  yanıt vermemeyi tercih etti. Buradan ücretli olabileceğini tahmin edebiliriz sanırım. 
 
    29 Ocak'ta çıkacak olan Mass Effect 2'nin (PS3) dopdolu olacağını ve hayal kırıklığına uğratmayacağını artık söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Indiana Jones and the Great Circle'dan Yepyeni Fragman Geldi 09 Haziran YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Şampiyon The MongolZ Oldu! 09 Haziran Gears of War: E-Day, Xbox Series ve PC İçin Duyuruldu 09 Haziran State of Decay 3 İçin Xbox Sunumuna Özel Fragman Yayınlandı 09 Haziran DOOM: The Dark Ages Resmi Olarak Duyuruldu 09 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler