Mass Effect 2'nin Sinematik Videosu

23.12.2009 12:32 Ersin Kılıç

 
2010 yılının ilkbombalarından birisi konumunda bulunan ve çıkışına yaklaşık bir aylık bir süre kalan, Bioware imzalı Mass Effect 2'nin yeni bir videosu daha yayınlandı.
 
Geçtiğimiz günlerde oyun için 1 dakika 28 saniyelik mükemmel bir video yayınlanmış ve bu videonun tam halinin 22 Aralıkta yayınlanacağı belirtilmişti.
 
İşte bu video dün Xbox Live'da yayınlandıktan sonra bugün de internet üzerinden yayınlanmaya başladı. Videonun 3 dakika 8 saniye uzunluğundaki bu versiyonunu izlediğinizde çok daha etkili bir oyun ile karşılaşacağınızı fakedebiliyorsunuz.
 
Bir çok yeni karakterin de katılacağı Mass Effect 2, 2010 yılının en iyi oyunlarından birisi olmaya şimdiden adaymış gibi gözüküyor. 
 
oyun için yayınlanan bu sinematik tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Indiana Jones and the Great Circle'dan Yepyeni Fragman Geldi 09 Haziran YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Şampiyon The MongolZ Oldu! 09 Haziran Gears of War: E-Day, Xbox Series ve PC İçin Duyuruldu 09 Haziran State of Decay 3 İçin Xbox Sunumuna Özel Fragman Yayınlandı 09 Haziran DOOM: The Dark Ages Resmi Olarak Duyuruldu 09 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler