Mass Effect: Andromeda'nın Tek Kişilik Oyuncu Modu için Başka Güncelleme Yayınlanmayacak

20.08.2017 19:36 Gazali Çetinkaya

 
   Mass Effect: Andromeda'nın tek kişilik oyuncu moduna bundan sonra herhangi bir güncelleme gelmeyecek. Geliştirici stüdyo Bioware websitesi üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte, Mass Effect: Andromeda'nın tek kişilik oyuncu modu için daha fazla güncelleme ve oyun içi hikaye içeriği gelmeyeceğini doğruladı.
 
   Bioware,
 
"Mass Effect: Andromeda'nın çıkışından bu yana, topluluğumuzun geri bildirimlerini yanıtlamak için sıkı bir şekilde çalıştık. Animasyon iyileştirmelerinden özelleştirme seçeneklerini genişletmeye kadar, endişelerinize yanıt vermeye ve sevdiğiniz şeyleri geliştirmeye çalıştık. Her yama ile birlikte, doğru yönde ilerlediğimizi bize bildirdiniz ve bu yolculukta bize katılan herkese minnettarız.
 
1.10 güncellemesi Mass Effect: Andromeda'nın son güncellemesiydi. Tek kişilik oyuncu modu yamaları veya oyun içi hikaye içeriği için başka planımız yok. Andromeda galaksisine gelen milyonlarca insana minnettarız. Seni tekrar Mass Effect evreninde görmeyi umuyoruz."
 
   Çok oyunculu mod desteği ise yeni karakterler, görevler ve daha fazlası ile devam edecek. Firma çok oyunculu mod desteği hakkında daha sonra detaylı olarak konuşacak.
 
   Mass Effect: Andromeda Mart 2017'de çıkışını gerçekleştirdi ve şu anda PS4, Xbox One, PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect: Andromeda Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler