Mass Effect izometrik kamera bakış açısıyla nasıl görünürdü?

22.03.2023 13:40 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da içerik üreticisi Flurdeh adlı bir kullanıcı Mass Effect'in izometrik kamera bakış açısıyla nasıl görünebileceğini gösteren bir video yayınladı. Flurdeh, bu videoyu oluşturmak için Tilt Shift (minyatürleştirme) tekniğini kullanarak Mass Effect evrenini minyatür dünyalara dönüştürdü.
 
İzometrik kamera bakış açısı birçok oyunu büyük oranda değiştiriyor
 
 
 
İzometrik kamera bakış açısı birçok oyunda kullanılan bir yapı. Ancak birinci şahıs ve üçüncü şahıs gibi yapımları izometrik kamera bakış açılarıyla tekrardan oynayabilseydik bizlere farklı bir oyun hissiyatı verirdi. Yeni yayınlanan video da bu durum öne çıkıyor.
 
Mass Effect için yayınlanan yeni videoda oyunun izometrik bakış açısıyla nasıl görüneceği bizlere aktarılıyor. İzometrik bir oyun olarak nasıl oynayacağı videoda yer almıyor. Ayrıca bu video bir konsept olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla herhangi bir moddan alıntı vs. değil. Zaten içerik üreticisinin bu tarz diğer videolarını da görebilirsiniz.
 
Mass Effect izometrik kamera bakış açısı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 6 Haziran 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler