Max Payne 3 Ekim Sonrasına Ertelendi

09.06.2010 00:45 Alkan Adakaner


 
     Zamanı yavaşlatabilen adamımız Max Payne malesef bu defa zamana hakim olamadı ve Max Payne 3 ertelendi. Neyse ki şu an için kısa bir süreliğine ertelenmiş gibi görünüyor.
 
     Take-Two tarafından daha önce 1 Ağustos ila 31 Ekim arasında çıkarılacağı açıklanan Max Payne 3'ün Cadılar Bayramı sonrasına yani 31 Ekim'den sonraki bir tarihte çıkacağı açıklandı. 

     Bu arada firmadan yapılan başka bir açıklamada E3 fuarında Max Payne ve L.A Noire'un gösterilmeyeceği duyuruldu. Bu iki oyun için daha sonra özel bir gösterim yapılacak. 

      L.A Noire'u bilmem, ama Max Payne hayranları şu ana kadar yayınlanan görüntülerden hiç hoşlanmadılar. Özellikle Max Payne'in yeni hali ile ilgili ciddi şikayetler var.
 
      Eğer Take Two oyunun ertelenerek daha iyi bir duruma geleceğine inanıyorsa bize diyecek br şey kalmaz. Erken gelen uyduruk bir Max Payne oyunu ile karşılaşmak istemeyiz.
 
kaynak1 
kaynak2     
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Max Payne 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar Vancouver Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler