MechWarrior 5: Clans Resmi Olarak Duyuruldu

16.09.2023 12:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Piranha Games, yeni bir açıklamayla PlayStation, Xbox ve PC'ye gelecek olan yeni bağımsız MechWarrior oyunu MechWarrior 5: Clans'ı duyurdu. Oyunun hangi PlayStation ve Xbox konsollarına çıkış yapacağı belirtilmedi.
 
Serinin yeni oyunu geliyor
 
 
 
MechWarrior 5: Clans, MechWarrior 5'in temel yapısını korurken seriyi ileriye doğru götürmek istiyor. Oyunda MechWarrior serisinin ana oynanış mekanikleri ve klasik hikaye anlatımının bir yansıması bulunuyor ve hatta bunlar geliştiriliyor. 3050 yılını konu alan oyun Clan Invasion olarak bilinen önemli bir durumu bizlere aktarıyor.
 
MechWarrior 5: Clans, Piranha'nın 2019 yılında piyasaya sürdüğü hit oyunu MechWarrior 5: Mercenaries'in devamı niteliğinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Mercenaries'te campaign modu, açık uçlu görevler, prosedürel (rastgele) bir deneyim ve daha fazlası yer alıyor. Bu oyun 1,5 milyondan fazla adet sattı ve Steam'de 7.500'den fazla kullanıcı incelemesi bulunuyor. Bu incelemeler ise "Çok Olumlu" bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Oyunda yeni bir istila, hikaye ve daha fazla aksiyon içeriği yer alıyor. Ek olarak oyunun resmi kısa duyuru fragmanı yayınlandı. Aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MechWarrior 5: Mercenaries Platformlar: PC Geliştirici: Piranha Games Dağıtıcısı: Piranha Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler