MechWarrior 5: Mercenaries 23 Eylül'de PS5 ve PS4'e Geliyor

09.09.2021 09:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sold Out ve geliştirici Piranha Games, MechWarrior 5: Mercenaries'i PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 23 Eylül'de yayınlayacağını duyurdu. Oyun, indirilebilir içerik (DLC) “Heroes of the Inner Sphere” ile birlikte çıkış yapacak.
 
PS sürümleri, mevcut Xbox Series, Xbox One ve PC sürümlerindeki dört oyunculu modu ve co-op çapraz oynamayı da destekleyecek.
 
İndirilebilir içerik "Heroes of the Inner Sphere'e" sahip olmayan kullanıcılar, içeriğin sahibi olan bir sunucuda oynuyorlarsa DLC'nin tamamını deneyimleyebilecek.
 
MechWarrior 5: Mercenaries ilk olarak Aralık 2019'da Epic Games Store üzerinden PC için ardından, Xbox Series, Xbox One ve PC için Steam ve GOG üzerinden Mayıs 2021'de piyasaya sürüldü.
 
Oyun hakkında
 
3015 yılına hoş geldin! Yaşamak için harika bir zaman. İnsanlık binlerce yıldız sistemini kolonileştirdi, savaş her yerde ve geleceğin savaş meydanlarına BattleMech olarak bilinen ağır savaş makineleri hükmediyor. Bu, metal ucubelerin seçkin pilotları için tehlikeli bir iş ama senin gibi güce aç bir MechWarrior'ın buraya geliş sebebi de bu zaten değil mi? Bir şeyleri patlatmak, yıkmak, yerle bir etmek ve üstüne de para kazanmak istiyorsan içeri geç.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/784080/MechWarrior_5_Mercenaries/ 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
MechWarrior 5: Mercenaries Platformlar: PC Geliştirici: Piranha Games Dağıtıcısı: Piranha Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler