Mega Man Legends 3'e Tekrar Başlanmayacak

Keiji Inafune'siz bir Mega Man oyunu ne kadar iyi olabilirdi ki?
02.08.2011 10:19 Alkan Adakaner


    3DS için geliştirilen Mega Man Legends 3 bir süre önce iptal edilmişti. Serinin hayranları ile iletişim halinde olan ve oyunu da hayranlarının isteklerine göre şekillendiren Capcom malesef projeye devam etmeme kararı almıştı.

    Bu karar sonrası oyunun hayranları ise büyük bir üzüntü duymuş ve facebook üzerinden projeye devam edilmesi için grup oluşturmuşlardı. Capcom ise hayranların bu kadar istekli olması nedeniyle mutlu olduğunu, fakat proje tekrar başlanılmayacağını açıkladı.

     Sanırım serinin hayranlarının isteklerine göre bir oyun geliştirmektense Capcom'daki yetenekli kişilerin ellerinde şekillenen bir proje daha rahat tamamlanabilirdi. Belki de oyunun tamamlanamamasını nedeni de tamamen buydu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mega Man Legends 3 Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler