Mert Tanrıverdi, Schalke 04'e Transfer Oldu!

20.11.2019 15:23 Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends Avrupa Şampiyonası takımlarından Schalke 04 Esports, Mert Tanrıverdi'yi menajer olarak transfer ettiğini duyurdu. Royal Youth ile Türkiye Şampiyonluk Ligi şampiyonluğu bulunan Mert Tanrıverdi, ligimizden yurt dışına transfer olan ilk yerli menajer oldu. 
 
     Mert Tanrıverdi sosyal medya üzerinden; 
 
     “Merhaba, Schalke 04 Esports'a asistan takım menajeri olarak katılıyorum. Atomium ile yakın çalışacağız, oyuncularımızın ve koç kadromuzun rahat etmesini sağlamak için elimizden geleni yapacağız.” dedi. Mert Tanrıverdi, yeni sezonda Schalke 04 Esports League of Legends takım koçu Nicolas "Atomium" Farnir'in asistan menajerliğini üstlenecek.
 
     Mert Tanrıverdi'nin Galatasaray Espor ile başlayan menajerlik kariyeri, Royal Youth takımı ile sürdü. Galatasaray Espor'a Broken Blade ve Abbedagge'yi kazandırmasının ardından Royal Youth takımında 1 Kış Mevsimi Finali, 2 Türkiye Büyük Finali gördü. Geçtiğimiz yaz mevsimi şampiyonluğunun ardından ülkemizi Worlds 2019'da temsil etme hakkını elde etti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 11 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 32 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler