Metacritic, Kullanıcı Puanı Sisteminde Değişikliğe Gitti

08.07.2020 18:22 Gazali Çetinkaya

 
Çok sayıda kullanıcının The Last of Us Part II'yi hiç oynamadan veya çok az oynayıp puan vermesinden sonra Metacritic, kullanıcı puanı sisteminde küçük bir değişikliğe gitti.
 
Normalde bir oyun çıktıktan hemen sonra kullanıcılar Metacritic üzerinden inceleme yazıp puan verebiliyordu. Bundan sonra oyunun çıkışından biraz zaman geçmesi gerekecek.

Örnek olarak, Pillow Castle Games'in birinci şahıs bulmaca oyunu Superliminal 7 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkışını gerçekleştirdi. Oyunun Metacritic sayfasında, oyunu biraz oynayın ve incelemek ve puanlamak için 9 Temmuz 22:00'da geri gelin, yazıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler