Metal Gear Rising'e İlginç Bir Teaser!

"Cyborg Recovery unit System" ifadesi dikkat çekiyor.
26.04.2012 11:54 Ersin Kılıç


     MGS serisinin son halkalarından biri olan Metal Gear Rising: Revengeance'den uzun bir süredir haber alamıyorduk. Raiden'i kontrol edeceğimiz oyun bu sessizliğini ise bugün ilginç bir video ile bozdu.
 
     Metal Gear Rising için yayınlanan bu kısa tanıtım videosunda bir ameliyat sahnesine tanıklık ediyoruz. Bu ameliyat sahnesinde bir karakterin kolunda yazan "Raiden" ifadesi de dikkat çekiyor. Tabi aklımıza hemen Raiden'in cyborg ninja haline geldiği operasyon geliyor. Yani gerçek görüntülerin kullanıldığı bu videoda Raiden'in ameliyatına dikkat çekilmiş olabilir. Çünkü Metal Gear Rising'te hikayenin havada kalan bu noktalarına da değinilecek.
 
     Bunun dışında videoda doğrultulan silahlar ve kesilen kafalar da gözüküyor. Videonun sonunda ise "You'll never be same, Jack", yani "Asla aynı olamayacaksın, Jack" söylemi de dikkat çekiyor. Raiden'ın gerçek adının Jack olduğunu göz önüne alırsak parçalar da yerine oturmaya başlıyor.
 
     Videonun sonunda ise 30 Nisan tarihine dikkat çekilmiş. 30 Nisan'da oyun için yeni bir duyuru ile karşılaşabiliriz. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 5 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler