Metal Gear Solid:Rising'den Yeni Detaylar

16.06.2010 22:24 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


     Şüphesiz E3 2010'un en etkileyici oyunlarından biri konumunda bulunan Kojima Productions yapımı Metal Gear Solid:Rising'e ait yeni detaylar ortaya çıktı.

    Famitsu'nun kendileri ile yaptığı röportajda konuşan MGS:Rising yapımcısı Shigenobu Matsuyama ve yönetmeni Mineshi Kimura , Raiden'ı yöneteceğimiz oyunun zaman dilimi olarak MGS 2 ile MGS 4 arasında geçtiğini ve oyunda Raiden'ın bu halinden MGS 4'teki haline nasıl geçiş yaptığına tanık olacağımızı açıkladılar.

     Bunun yanısıra oyunun dümdüz bir mantıkla ilerleyen hack&slash tarzı bir yapıda olmayacağı bilgisi paylaşılırken oyuncuların isterlerse gizlilik öğelerini kullanarak ta ilerleyebileceklerinin altı çizildi.

    Şuan için çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi verilmeyen oyunda muhtemelen Raiden'ın Big Mama'nın yardımıyla Patriots'ın elinden Sunny'yi nasıl kurtardığı konusu ele alınacak.

kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 6 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler