Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'in PS4 Çıkış Tarihi Açıklandı

21.09.2023 12:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami, Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1'in PlayStation 4 sürümünün 24 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam) sürümleriyle beraber piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ön siparişler şu anda PlayStation Store üzerinden mevcut.
 
Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1'in PS4 sürümü dijital olacak 
 
 
 
Konami, Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1'in PlayStation 5, Xbox Series ve Switch sürümleri hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak. Ancak PlayStation 4 sürümü yalnızca dijital olarak satışa sunulacak. 
 
Paket olarak karşımıza çıkan bu sürümde birçok içerik yer alıyor. Paket içerisinde Metal Gear Solid ve Metal Gear & Metal Gear 2: Solid Snake oyunlarının öyküsü ile karakterlerine dair ayrıntılı bilgilerin yer aldığı Screenplay Book ve Master Book bulunuyor.
 
Öte yandan METAL GEAR serisinin ilk 3B oyunu 1998'de piyasaya sürüldü. Burada gerçek çekim görüntüler ile sinema eseri niteliğindeki ara sahneler yenilikçi bir oyun deneyimiyle buluştu.
 
İzlemediyseniz fragman 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler