Metal Gear Solid Rising Kasım 2012'de mi Çıkacak?

Raiden, MGS: Rising'in ana karakteri olacak
14.05.2011 11:10 Alkan Adakaner


     E3 fuarında sunumu en çok beklenen firmalardan birisi de Konami. Sadece Metal Gear Solid serisi bile bu firmayı gözde yapmaya yetiyor. Tabi bildiğini gibi Japon devi de şu sıralar Metal Gear Solid: Rising'i hazırlıyor.
 
    Bu oyunun ne zaman piyasaya çıkacağı hakkında bilgi yok, ama Gamespot'un sızan listesine göre MGS: Rising 2 Kasım 2012'de piyasaya çıkacak. Aslında oyun bu yıl sonunda piyasaya çıksaydı zaten sürpriz olurdu.
 
     Diğer yandan Tomb Raider'ın çıkış tarihi ise 13 Aralık 2011 olarak görünüyor. Bu oyunun zaten yıl sonunda piyasaya çıkacağını biliyorduk. Tam listeye buradan ulaşabilirsiniz. Bu arada Amerikalıların listeleri ay, gün, yıl şeklinde oluşturduğunu da hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler