Metal Gear Solid: Rising VGA Teaser Videosu

Raiden ile ilgili bir değişiklik yapılır mı? Pek sanmıyoruz
17.11.2011 00:26 Alkan Adakaner

     Gelecek ay Spike TV Video Oyun Ödüllerinde bu yılın en önemli yapımları yarışacaklar. Bu ödül töreninin bir diğer özelliği ise yeni oyunların duyurulması ve uzun süredir haber alamadığımız yapımların videolarının gösterilecek olması.
 
     Bioware'in yeni oyunu ve Alan Wake'in devam oyununu göreceğimiz törende Metal Gear Solid: Rising'in yeni videosunun yayınlanacağı da kesinleşti. Spike TV bir teaser videosu yayınlayarak "gerçek ortaya çıkıyor" sloganı ile bir gösterim yaptı.
 
     "Gerçek ortaya çıkıyor" da ne demek? Yoksa projede çok önemli farklılıklar mı gerçekleştirildi. Mesela PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için duyurulan oyun artık tek platform için çıkarsa işte bu şaşırtıcı olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 8 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler