Metal Gear Solid ve Metal Gear Solid 2: Substance PC için Derecelendirildi

23.09.2020 09:18 Gazali Çetinkaya

Konami, ilk iki Metal Gear Solid oyununu PC'ye yeniden port edecek gibi görünüyor.
 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi Metal Gear, Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Substance ve Konami Collector's Series: Castlevania and Contra'yı PC için derecelendirdi.
 
Derecelendirmeler aşağıdaki görselleri içeriyor:
 
Metal Gear
 
 
Metal Gear Solid
 
 
Metal Gear Solid 2: Substance
 
 
Konami Collector's Series: Castlevania and Contra
 
 
Metal Gear ilk olarak Temmuz 1987'de MSX 2 için ve Metal Gear Solid ilk olarak Eylül 1998'de PlayStation için çıkmıştı. Metal Gear Solid 2: Substance ise Kasım 2001'de çıkan PlayStation 2 oyunu Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty'nin iyileştirilmiş versiyonu. Kasım 2002'de Xbox, Aralık 2002'de PlayStation ve Mart 2003'te PC için çıkmıştı.
 
Konami Collector's Series: Castlevania and Contra'daki oyunlar geçtiğimiz yıl çıkan Castlevania Anniversary Collection ve Contra Anniversary Collection'da ayrı ayrı yer alıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler