Metro 2035 Romanı Türkçe Olarak Çıkış Yaptı

20.02.2017 19:44 Gazali Çetinkaya

 
   Rus yazar Dmitry Glukhovsky tarafından kaleme alınan Metro serisinin son romanı Metro 2035 Türkçe olarak çıkış yaptı. 
 
   Panama Yayıncılık/Zarifa Huseynova tarafından Rusçadan çevirilen roman KitapYurdu ve İdefix gibi sitelerde satışa sunulmuş durumda. Bugün çıkış yapan romanı belli başlı kitapçılarda da bulmak mümkün olacaktır. 
 
   608 sayfalık romanın tanıtım yazısı ise şu şekilde: 
 

"Yıl 2035… Üçüncü Dünya Savaşı yirmi yılı aşkın bir süre önce dünyayı yok etmiş, yaşama dair izler yeryüzünden tamamen silinmiştir. Nükleer saldırının yakıp yıktığı koskoca şehirler artık toz ve külden ibarettir. Her şey paslanıp çürümekte, uydular yörüngede başıboş bir halde dönmektedir. 
 
Sadece Moskova metrosuna sığınanlar hayatta kalır ve radyasyondan korunmak için, yerin onlarca metre altında bambaşka bir dünya kurarlar. Metro istasyonları da dinî ve ideolojik ayrımların hâkim olduğu birer şehir-devlet haline gelir. İktidardakilerin yazıp oynadığı bir tiyatro oyununu andıran bu hayatta, vatandaşlar gelecek kaygısından uzak, sadece günü kurtarma derdindedir.
 
Ama içlerinden biri, büyük bir hayalin peşinden koşmaktadır: Radyasyon seviyesi düştüğünde yeryüzüne geri dönmek ve insan gibi yaşamak. Bir zamanlar adına Dünya denilen koca boşlukta, hayatta kalmış olabilecek başka insanları arayan bu inatçı gencin adı Artyom’dur. Ve herkesin bu hayali takip etmesi için, metronun karanlık tünellerinde heyecan verici bir yolculuğa çıkacak, pek çok kirli sırrı açığa çıkaracaktır.

En büyük sürpriz ise Artyom’u günışığında beklemektedir…" 

 
   Ek olarak 4A Games'in geliştirici olduğu Metro video oyun serisinin yeni oyunu ise yolda. Detaylara başlıklara tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Yeni Metro Oyunu Duyuruldu 
 
Deep Silver: Bir Sonraki Metro Oyunu 2017 Yılında Çıkmayacak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler