Metro Exodus, 6 Milyon Satış Rakamını Aştı

17.02.2022 22:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Embracer Group, Metro Exodus'un tüm platformlarda dünya çapında 6 milyondan fazla sattığını duyurdu. Metro Exodus Şubat 2019'da çıkış yaptı. Oyunun Enhanced Edition sürümü, temel oyun sahiplerine ücretsiz olarak sunuldu. Enhanced Edition, Mart 2021'de yayınlandı ve oyunun grafiklerini önemli ölçüde iyileştirdi. 
 
 
 
Metro Exodus, gelmiş geçmiş en sürükleyici oyun dünyalarından birinde ölümcül savaş ve gizliliği, keşif ve hayatta kalma-korku unsurları ile birleştiren, 4A Games tarafından yaratılan destansı ve hikâye odaklı bir birinci şahıs nişancı oyunudur.

Ölü Moskova'nın yıkıntılarından kaç ve gelmiş geçmiş en büyük Metro macerasında kıyamet sonrası Rusya'da kıtaya yayılan, destansı bir yolculuğa çık.

Geniş ve tekdüze ilerlemeyen bölümlerde Rusya'nın vahşi doğasını keşfet ve Dmitry Glukhovsky'nin romanlarından ilham alan, ilkbahar, yaz ve sonbahardan nükleer kışın derinliklerine uzanan tam bir yıla yayılmış sürükleyici hikâyeyi takip et.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/412020/Metro_Exodus/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Exodus Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: TBA Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler