Metrodivania Oyunu Crypt Custodian, PC için Duyuruldu

07.06.2023 22:37 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici Kyle Thompson, öbür dünyayı temizlemeyle ilgili bir Metrodivania oyunu olan Crypt Custodian'ı duyurdu. Oyun, 2024 yılında Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Ek olarak oyun ile ilgili bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu fragmanda, bir kedinin eline sopa alarak düşmanlar ile savaştığı gözükmekte. Bu sırada ise çeşitli vuruş teknikleri ve renkli mekanlar göze çarpıyor.   
 
Oyunda, ölen ve öbür dünyanın kapıcısı olmaya mahkum edilen yaramaz bir kedi olan Pluto olarak oynayacaksınız... Üstelik sonsuza kadar! Diğer ölüme mahkum hayaletlerle vakit geçirin, canavarlarla savaşın ve çok geniş bir araziyi keşfedin.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 17 Dk önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler