Metroid Prime 4 ve Pokemon 2018'de Çıkacak [Güncelleme]

22.06.2017 00:07 Gazali Çetinkaya

 
  Güncelleme: Nintendo, bu haberin birçok sitede yayınlanmasından sonra VentureBeat'e ulaştı ve yanlış anlaşılmayı düzeltti. Açıklamada yer verilen Kirby ve Yoshi oyunları dışında 2018 için onaylanan yok.
 
  Orijinal Haber: Metroid Prime 4 ve yeni Pokemon oyunu 2018'de Switch için çıkacak, Nintendo Amerika kurumsal iletişim direktörü Charlie Scibetta doğruladı.
 
   Nintendo Amerika kurumsal iletişim direktörü Charlie Scibetta,
 
"Bu yıl için güzel bir oyun listesi duyurduk ve gelecek yıl Metroid 4 ile gelen bazı büyük oyunlarımız var. 2018'de Metroid, Kirby, Yoshi ve yeni Pokemon oyunları gelecek. Önümüzdeki yıl ve ötesindeki oyun listemiz konusunda kendimizi iyi hissediyoruz."
 
   Metroid Prime 4, Nintendo E3 Spotlight esnasında resmi olarak duyurulmuştu. Birinci şahıs macera oyunu Metroid Prime 4 Retro Studios tarafından değil yeni, yetenekli bir ekip tarafından geliştiriliyor. Ancak Metroid Prime yapımcısı Kensuke Tanabe bu projeye liderlik ediyor. Bunun dışında oyun hakkında pek fazla bir bilgi yok.
 
   Pokemon rol yapma oyunu da Nintendo E3 Spotlight esnasında duyurulan bir başka diğer oyun. Pokemon Company başkanı Tsunekazu Ishihara E3'te sadece oyunun geliştirildiği bilgisini vermişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 6 Dk önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler