Metroidvania Tarzındaki "Record of Lodoss War" 12 Mart'ta Erken Erişime Açılacak

04.03.2020 11:24 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Why so serious? ve Playism'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Why so serious? ve Team Ladybug'ın yaptığı Metroidvania tarzındaki oyun Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth, 12 Mart'ta Steam üzerinden erken erişime açılacak.
 
Daha öncesinde erken erişim tarihi olarak 13 Mart denmişti ancak bu sabah yapılan bir duyuru ile erken erişim tarihi, bir gün erkene çekildi. Oyun, 12 Mart'ta Türkiye saati ile 11:00'da erken erişime açılacak.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Deedlit, gizemli ve bilinmeyen bir yerde aniden uyanır. "Neredeyim? Neden buradayım?" Etrafta cevap verecek kimse yok, sadece sessizlik var. Cevaplar arayan Deed, sonunda yalnız başına yola çıkar...
 
- Kılıç ve Ok Saldırısı: Yakınınızdaki düşmanlara karşı kılıcınızla mücadele edin, uzaktaki düşmanlar için ise okunuzu kuşanın.
- Değiştirilebilir Ekipman: Yolda bulduğunuz kılıçları ve okları dilediğiniz zaman değiştirebilir ve kendi avantajınıza göre kullanabilirsiniz. İşinize yaramayan silahları da atabilirsiniz.
- Değiştirilebilir Element Ruhları: Kullanabildiğiniz element güçleri arasında geçiş yapın. 
- Element Ruhu Güçlerinizi Geliştirin: Yendiğiniz düşmanların Ruh Çığlıkları'nı toplayarak element güçlerinizi geliştirin. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth Platformlar: PC Geliştirici: Why so serious? Dağıtıcısı: Why so serious? Tür: metroidvania Çıkış Tarihi: 12 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler