Michael Keaton, The Flash Filminde Batman'i Canlandırmak İçin Görüşmelerde Bulunuyor

23.06.2020 00:53 Özgür Eroğlu

 
Sürekli farklı sorunlar yaşayan The Flash filmi ile ilgili heyecanlandırıcı, ancak bir yandan da paniklendiren bir gelişme paylaşıldı.
 
Daha önce Tim Burton'ın yönettiği batman serisinde, Batman'i canlandıran başarılı oyuncu Michael Keaton'ın The Flash filminde Batman'i canlandırmak için görüşmelerde bulunduğu açıklandı. The Flash filmi, ilk planlandığı gibi Flashpoint Paradox filmi olacak.
 
Flashpoint Paradox'ta The Flash annesini kurtarabilmek için geçmişe müdahale eder ve farklı bir evren oluşur. Bu evrende Batman ölmüştür, onun yerine babası Thomas Wayne Batman olmuştur ve annesi de Joker olmuştur. 
 
The Hollywood Reporter'ın muhabiri Borys Kit, Michael Keaton'ın Batman'inin asıl Batman'e bir akıl hocalığı yapacağını söylüyor. The Wrap'a göre ise, farklı bir Flashpoint Paradox filmi olacak ve Thomas Wayne yerine Michael Keaton'ın oynadığı bir Bruce Wayne olacak yaratılan farklı evrende.
 
İlerleyen süreçte resmi ve net bir açıklama yapılacaktır. Ancak her şekilde DC evreni iyice karmaşıklaşmaya devam edecek gibi duruyor.
 
Filmin vizyon tarihi 3 Haziran 2022. Filmin yönetmen koltuğunda Andy Muschietti bulunuyor. The Flash rolünü ise Ezra Miller canlandıracak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler