Michael Mando'yu Yakında Tekrar Vaas Rolünde Görebiliriz

22.04.2020 16:35 Gazali Çetinkaya

 
Far Cry 3'ün baş kötü karakteri Vaas'ı canlandıran Michael Mando'yu tekrar aynı rolde görebiliriz.
 
Better Call Saul ve Orphan Black dizilerinde de rol alan Kanadalı aktöre reddit üzerinden "Hala Vaas olarak tanınıyor musunuz?" şeklinde bir soru yönetildi ve Michael Mando şöyle bir yanıt verdi:
 
"Vaas benim içsel kişiliğimi temsil ediyor. Karakterin yaratıcılarından biri olmam da onu her zaman benim için değerli kılıyor. Evet hala Vaas olarak tanınıyorum ve hala karakter için karşı konulamaz bir duygu besliyorum ve bu da beni mutlu ediyor. Kim bilir. Belki yakında o rolü yeniden oynarım? :p"  
 
Kotaku'dan Jason Schreier'ın Şubat ayında paylaşmış olduğu rapora göre, Ubisoft Nisan 2020 - Mart 2021 tarihleri arasında 5 AAA oyun çıkaracak ve bunlardan biri yeni Far Cry oyunu. Bunun dışında Ubisoft Far Cry animasyon dizisi üzerinde de çalışıyor fakat bu dizi Blood Dragon'ı temel alacak.  
 
Açık dünya FPS oyunu Far Cry 3 ilk olarak Kasım 2012'de PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için piyasaya sunuldu. Ardından Mayıs 2018'te Far Cry 3 Classic Edition adı altında PlayStation 4 ve Xbox One için çıktı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler