Michael Pachter, Mafia 2 Konusunda Yanıldı

06.09.2010 21:02 Gökhan Yılmaz

 
     Take-Two Interactive, Michael Pachter'ın Mafia 2 konusunda yapmış olduğu analizlere cevap verdi. Wedbush analisti Pachter, daha önceden Mafia 2'nin sürekli reklam yaptığını, 6 yıldır geliştirildiğini ve düşük Metacritic puanları aldığını öne sürerek oyunun kâra geçemeyeceğini söylemişti. Oyunun ilk haftasında pek çok satış listesinden düştüğünü ve oyuncuların ilgisinin azaldığını belirten analiste cevap geç gelmedi.
 
     Take-Two'nun CEO'su Ben Feder, bu yorumlara katılmadığını ve oyunun çıkışından itibaren Take-Two'nun diğer kârlı oyunları arasındaki yerini aldığını söyledi. Feder, satış rakamlarından ya da maliyetin ne kadar olduğundan bahsetmedi fakat Mafia 2'den ve yapımcı 2K Czech'ten çok memnun olduklarını ve şimdiden maliyetini çıkarttığını belirtti.
 
     Mafia 2, çıktığı ilk haftada İngiltere'nin satış listelerinde birinciliğe yükselmişti ve hala yerini koruyor. Görünüşe göre ünlü analist Michael Pachter yine yanıldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 3 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 4 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler