Michel Ancel, Paylaştığı Yeni Bir Görsel ile Beyond Good & Evil 2'nin Sinyallerini Veriyor

29.09.2016 15:07 Gazali Çetinkaya

   Beyond Good & Evil ve Rayman oyunlarının yaratıcısı Michel Ancel, geçtiğimiz günlerde Beyond Good & Evil 2 olduğuna kesin gözüyle baktığımız bir görsel paylaşmış ve sistem 4'ün bir yerlerinde diye yazmış ve bunu mümkün kıldığı için de Ubisoft'a teşekkür etmişti.
 
   Michel Ancel, instragram üzerinden paylaştığı yeni bir görsel ile de Beyond Good & Evil 2'nin sinyallerini vermeye devam ediyor.
 
   Paylaşılan görüntüye aşağıdan göz atabilirsiniz. 
 

"Ready for the fight " independence #ubisoft day

Michel Ancel (@michelancel) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

 
   Ubisoft en son 2009 yılında Beyond Good & Evil 2'yi göstermişti ve ardından ara ara haberleri çıksa da projenin iptal olduğu düşünülmeye başlanmıştı. Daha sonra Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, oyunun hala hayatta olduğunu belirtmişti. Geçtiğimiz günlerde de yine Yves Guillemot, verdiği bir röportajda Michel Ancel'in Ubisoft için bir proje üzerinde çalıştığını belirtmişti.
 
   Geçtiğimiz günlerde paylaşılan görüntüye de buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond Good & Evil 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler