Microids ve Pastagames, Arkanoid: Eternal Battle'ı Duyurdu

22.11.2021 16:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Microids ve geliştirici Pastagames, Taito ortaklığındaki Arkanoid: Eternal Battle oyununu duyurdu. Oyun, 2022 yılında çıkış yapacak. Hangi platformlara çıkış yapacağı açıklanmadı.
 
Arkanoid, 1986'da TAITO Corporation tarafından geliştirilen ikonik bir arcade oyunudur. Ana gemi Arkanoid saldırıya uğradığında, küçük uzay aracı Vaus kaçmayı başarır. Ancak başka bir boyuta doğru yol alır. Boyutlar arası bir labirentte dolaşan Vaus, labirentin yaratıcısı “DOH”u yenmek için “uzay duvarları” adı verilen blokları yok etmelidir. 
 
Arkanoid: Eternal Battle'da oyuncular, klasik blok kırma oyununun tamamen modernize edilmiş bir versiyonunu deneyimleyecek ve keşfedecek. Arkanoid: Eternal Battle, daha sonraki bir tarihte detaylandırılacak olan tek ve çok oyunculu modlara sahip olacak. Klasik unsurların yanı sıra yeni efektler, bonuslar ve tecrübeli oyuncuları şaşırtmayı garantileyen özellikler yer alacak.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 12 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler