"Microsoft, Akıllı Telefon Modelini Taklit Etmeye Çalışıyor"

23.07.2016 11:05 Gazali Çetinkaya

 
   Epic Games ile Unreal Tournament, Gears of War gibi oyunların yapımında bulunan Cliff Bleszinski 2012 yılında Epic Games'ten ayrılmıştı. En son Superhot'ın bölüm tasarımlarında boy gösteren ve şimdi ise LawBreakers adlı oyunu geliştiren Cliff Bleszinski, Xbox hakkındaki düşüncelerini paylaştı.
 
   İlk olarak Alman oyun sitesi PC Games Hardware ile yapılan röportajda "Xbox 360 shooter için mükemmel bir konsoldu. Uzun süre çoğu oyun Xbox 360 üzerinde daha iyi çalıştı. Ama bu sefer PlayStation 4 Xbox One'dan daha iyi"  diye belirten Cliff Bleszinski; Xbox One'ın çok büyük hatalar yaptığını, Xbox One'ın 500 dolarlık çıkış fiyatının çok yüksek olduğunu, Xbox One'ın Wii gibi casual bir konsol olmadığını kinect ile satılmaya zorlanmasını doğru bulmadığını ve Xbox Scorpio'nun yapılan hataları düzeltmek için geleceğini söyledi.
 
   Ayrıca bu yıl Xbox One S alıp seneye kim Xbox Scorpio alır diye kendilerine sordular mı diye başlayan Cliff Bleszinski Microsoft'un bu stratejisinin arkasındaki fikrinin ne olduğunu bildiğini belirterek akıllı telefon modelini taklit etmeye çalıştıklarını ve Apple'ın 'S' modelinde az maliyet ile çok fazla para kazandığını söyleyerek Microsoft'un Xbox One S modeline benzetmede bulundu. 
 
   %40 daha küçük, dikey stand, yeni kontrolcü, HDR ve 4K video desteğiyle gelecek Xbox One S 2 TB; 2 Ağustos tarihinde ulaşılabilir olacak. Xbox One Scorpio'nun ise 2017'nin sonlarında çıkması bekleniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler