Microsoft: Amacımız PC Sahiplerine Xbox One Satmak Değil

Phil Spencer, Xbox'ın önemli bir dönüm noktasında olduğunu söylüyor
12.03.2016 10:22 Alkan Adakaner


    Microsoft'un oldukça önemli Xbox One oyunlarını (Forza serisi, Quantum Break) Windows 10'a özel olarak PC için çıkaracağını açıklamasının ardından bazı oyuncular Microsoft'un bu oyunlarla PC oyuncularını Xbox One'a çekmeyi amaçladığını (çıkmayan oyunlar da var) söylemişti.
 
   Buna karşın Xbox bölümünün patronu Phil Spencer ise PC oyuncularına Xbox One satmak gibi bir amaçlarının olmadığını, bu oyuncuların Xbox One almamasının kendileri için sorun oluşturmayacağını söyledi.
 
    Aslında Phil Spencer'ın açıklamasına inanmak için önemli nedenler var. Örneğin Microsoft sadece Forza 6: Apex'i PC platformuna taşımıyor. Bundan böyle Forza serisinin bütün oyunları PC platformuna çıkacak. Yani PC'de tadımlık bir iş yaptıklarını söylemek zor.
 
    Zaten Microsoft bazı oyun türlerinin konsolda oynanmayacağını, bazılarının da PC'ye uygun olmadığını söylemişti. Yani Xbox tarafına özel oyunlar mutlaka kalacak, ama bunun sebebi bu oyunların konsolda oynanmasının daha uygun olması.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 126 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler