Microsoft Diğer Konsollara Daha Fazla Xbox Özel Oyunu Getirmeyi Planlamıyor

21.08.2019 15:31 Gazali Çetinkaya

 
GamesIndustry.biz ile konuşan Microsoft temsilcisi, daha fazla Xbox özel oyununu diğer konsollara getirmeyi düşünmediklerini söyledi.
 
"Geçtiğimiz yıl, birinci parti stüdyolarımızın sayısını arttırdığımızdan dolayı bizim için heyecan verici bir yıldı. Bu yeni stüdyolar geçiş döneminde olduğu için diğer platformlara verilen bazı sözlerin farkındaydık ve bu sözleri yerine getireceğiz. Fakat ileride bu yeni stüdyolar kendi platformlarımız için oyun yapmaya odaklanacak. Birinci parti özel oyunlarımızı diğer konsollar ile genişletmeyi planlamıyoruz. Geliştiricilerin adil ve eğlenceli bir deneyim sunmalarını sağlamak için doğru esnekliğe sahip bazı oyunlarda çapraz platform ve çapraz kayıt desteğinin olması gerektiğine inanıyoruz."
 
Microsoft ile Nintendo son bir yıldır oldukça yakın. Super Smash Bros Ultimate için Banjo-Kazooie indirilebilir içerik karakteri duyuruldu. Bunun dışında Cuphead Nintendo Switch'e geldi ve Super Lucky's Tale ile Ori and the Blind Forest da bu sonbaharda gelecek.

Şirket bundan sonra sadece kendi platformlarına odaklanacaklarını belirtti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler