Microsoft E3 2018 Basın Konferansındaki Diğer Duyurular ve Fragmanlar

11.06.2018 03:15 Gazali Çetinkaya

1. Sea of Thieves E3 2018 Fragmanı
 
 
2. Microsoft, yeni birinci parti stüdyosu The Initiative'i kurduğunu duyurdu. Santa Monica, Kaliforniya'da kurulan The Initiative'e eski Crystal Dynamics şefi Darrell Gallagher liderlik edecek.

   Ayrıca Microsoft; Undead Labs, Playground Games, Ninja Theory ve Compulsion Games'i satın aldığını duyurdu. Bu da demek oluyor ki bu geliştiriciler artık resmi olarak Microsoft'un birinci parti stüdyoları.
 
3. Tom Clancy's The Division, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited ve Fallout 4 Xbox Game Pass'e eklendi ve Halo Master Chief Collection bu yılın sonlarında eklenecek.
 
   Ayrıca Crackdown 3 ve Forza Horizon 4 gibi birinci parti oyunlar ile birlikte Ashen, Warhammer: Vermintide 2, Phoenix Point ve Afterparty gibi üçüncü parti oyunlar da çıktığı gün Xbox Game Pass'e eklenecek.
 
4. We Happy Few 10 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
 
 
5. Tales of Vesperia: Definitive Edition PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu. Bu kış çıkacak.
 
 
 
6. Kaykay oyunu Session 2019'da Xbox One ve PC için çıkacak.
  
 
 
7. Cuphead DLC'si ‘The Delicious Last Course’ duyuruldu. 2019'da çıkacak.
 
 
 
8. İzometrik macera oyunu PC platformunun yanı sıra Xbox One'a da gelecek.

 
9. Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Spike Chunsoft yeni aksiyon dövüş oyunu Jump Force'u PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. 2019'da çıkacak.
 
 
 
10. Battletoads Xbox One ve Windows 10 için duyuruldu.
 
 
 
11. Gears of War ve Funko Pop! yeni Gears oyununu ilk kez mobil cihazlara getirmek için güçlerini birleştiriyor. 2019'da geliyor.
 
 
 
12. Gears of War hızlı ve vahşi aksiyonu, sıra tabanlı taktik oynanışa taşıyor. Ekibinizi özelleştirin, silahlarınızı ve yeteneklerinizi yükseltin ve devasa düşmanlarla savaşın. PC'ye geliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler