Microsoft Flight Simulator 2024 Seneye Geliyor: Game Pass'te de Mevcut Olacak

13.06.2023 22:29 Mehmet Tandoğan

 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Asobo Studio, Xbox Series ve PC için Microsoft Flight Simulator 2024'ü resmi olarak duyurdu. Yeni uçuş simülasyonu oyunu 2024 yılında piyasaya sürülecek. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak.
 
Havacılık kariyerinize yeni bir adım atacaksınız
 
 
Microsoft Flight Simulator 2024 ile havacılık kariyerinize yeni bir soluk getirilmesi planlanıyor. Oyunda hayalinizin peşinden gidebileceğiniz bir içerik, yeni simülasyon unsurları ve daha fazlası yer alıyor. Bu yeni oyunda gelişmiş, sürükleyici ve ilgi çekici uyandıran uçuş dinamikleri yer alıyor. Elbette önceki oyuna göre daha fazla geliştirmeyi bünyesinde barındırıyor.
 
Gerçekçi bir uçuş simülasyonu sunmayı hedefleyen Microsoft Flight Simulator 2024, Asobo Studio tarafından geliştirilen oyun motoru ile destekleniyor. Fragmanla beraber duyurulan oyunda farklı farklı bölgeler, amaçlar, uçuş dinamikleri ve daha fazlası bulunuyor.
 
Duyuru fragmanı 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Simulator Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler