Microsoft Flight Ücretsiz Olacak, Baharda Gelecek

04.01.2012 21:47 Samet Konuksal


     Microsoft'un uçak simülatör serisi Microsoft Flight Simulator'un yeni oyununun yapımı, duyurulduğundan bu yana sessiz sedasız bir şekilde sürdürülüyor. Uzun süredir ismini duyamadığımız Microsoft Flight'dan bekleyenleri sevindirecek yeni haberler geldi.
 
      Major Nelson'un sitesinden yaptığı açıklamaya göre Microsoft, Microsoft Flight'ı oynaması ücretsiz olarak sunacak. Games for Windows Live'a da eklenen Microsoft Flight'ı GFWL üzerinden oynayanlara bir de Boeing Stearman uçağı hediye edilecek.
 
      Major Nelson, oyunun ücretsiz olacağını açıklamasının yanı sıra bir de çıkış aralığını paylaştı. Microsoft Flight, bahar aylarında PC'ye özel olarak sunulacak. Ayrıca oyunun ilk gösterimi de 10-13 Ocak arasında CES'te yapılacak.
 
      Beta kayıtları başlayan Microsoft Flight'ın sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Flight Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler