Microsoft Kinect Üretimini Sonlandırdı

26.10.2017 01:51 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft, Xbox Kinect sensörü üretimini resmen sonlandırmış bulunuyor.

   Co.Design ile konuşan Kinect'in tasarımcısı Alex Kipman ve Xbox cihazlarının pazarlanmasından sorumlu genel müdür Matthew Lapsen Kinect üretiminin sonlandırıldığını doğruladı.
 
   Bundan sonra başka üretilmeyecek, mağaza stoklarında bulunan cihazlar satılacak ve halihazırda cihaza sahip olan Xbox kullanıcıları için destek devam edecek.
 
   Vücüt hareketleriyle kontrol imkanı sunan ve sesi algılayarak komut alan Kinect ilk olarak 4 Kasım 2010'da Kuzey Amerika'da Xbox 360 için çıkmıştı. Ardından 22 Kasım 2013'te Xbox One'ın çıkışı ile birlikte Kinect yenilenerek bir kez daha piyasaya sunuldu ancak Microsoft'un istediği popülariteye hiçbir zaman ulaşamadı ve şimdi ise üretimi sonlandırıldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler