Microsoft Mixer'ı Kapatıyor ve Facebook Gaming ile Ortaklığa Gidiyor

22.06.2020 23:13 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, video oyun canlı yayın platformu Mixer'ı kapatıp Facebook Gaming ile ortaklığa gidiyor.
 
23 Temmuz itibarıyla Mixer kapatılacak ve tüm Mixer siteleri Facebook Gaming'e yönlendirilecek. Canlı yayınlara bu tarihten itibaren Facebook Gaming üzerinden devam edilecek.
  
Xbox patronu Phil Spencer bu alanda çok geriden başladıklarını öne sürerek Mixer'ın aylık aktif izleyici sayısının diğer büyük platformlara kıyasla düşük olduğunu belirtti. Facebook ile çok daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyorlar.
 
Microsoft, Facebook Gaming'in ileride Project xCloud ile ilgili çalışmaları olacağını da söylüyor. 
 
Bu haberle birlikte Ninja, Shroud ve diğer yayıncılar serbest kaldı. Tekrar Twitch veya başka bir platform üzerinden yayın yapabilirler ya da Facebook Gaming'e katılabilirler.

Ninja konu ile ilgili olarak "Topluluğumu ve Mixer üzerinde birlikte kurduğumuz şeyleri seviyorum. Bazı kararlar almam gerekiyor ve bu kararları hepinizi düşünerek alacağım." dedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 5 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler