Microsoft, NBA 2K20'ye Özel Xbox One Paketini Duyurdu

19.07.2019 12:05 Nursema Emre

 
Bildiğiniz üzere Anthony Davis'in Los Angeles Lakers'a, Kawhi Leonard ve Paul George'un Clippers'a, Russell Westbrook'un ise Rockets'a gitmesiyle basketbol severler son yılların en çılgın NBA sezonuna hazırlanıyor.

Durum böyleyken NBA 2K serisinin son yıllardaki en büyük satış rakamını yakalamasına da kesin gözüyle bakılırken, Microsoft cephesinden güzel bir hamle geldi.

Microsoft'un hazırladığı bu pakette oyunun Special Edition versiyonu ile Xbox One X yer alacak. Konsol için herhangi bir tasarım değişikliği yapılmamış ve paket 500 dolardan satılacak. ABD dışında satışa çıkıp çıkmayacağı belirtilmedi.
 
Xbox One X yerine Xbox One S tercih etmek isteyen oyuncular için farklı bir paket de mevcut. Bu paket ise 299 dolar fiyat etiketiyle oyuncuların karşısına çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K20 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 6 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler