Microsoft Obsidian Entertainment ve inXile Entertainment'ı Satın Aldı

11.11.2018 01:57 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft Obsidian Entertainment ve inXile Entertainment'ı bünyesine kattığını duyurdu.

Stüdyolar hakkında:
 

Obsidian Entertainment 2003 yılında Irvine, Kaliforniya'da Feargus Urquhart liderliğindeki Black Isle Studios'taki deneyimli geliştiriciler tarafından kuruldu. Stüdyo Xbox'a özel Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords ile kendine hızlı bir şekilde isim yaptı. Son on beş yılda, Fallout: New Vegas, South Park: The Stick of Truth ve Pillars of Eternity gibi oyunlarla konsollar ve PC üzerinde oyunculara tür tanımlayan rol yapma oyunları sundular.
 
inXile Entertainment yıllardır PC ve rol yapma oyunlarında uzmanlaşmış deneyimli geliştiricilerden oluşan bir ekip. Interplay kurucusu Brian Fargo'nun liderlik ettiği inXile Entertainment'ın Newport Beach, Kaliforniya ve New Orleans'taki geliştirme ekipleri Wasteland 2, Torment: Tides of Numenera, Bard’s Tale IV ve ileride gelecek Wasteland 3 gibi oyunlarla oyuncular için keşfedilecek geniş dünyalar yaratma konusunda büyük başarı gösterdi.

 
Microsoft birinci parti stüdyo tarafını güçlendirmeye devam ediyor. Şirket E3 2018'de yaptığı açıklamada Undead Labs, Playground Games, Ninja Theory ve Compulsion Games'i satın aldığını ve The Initiative stüdyosunu kurduğunu duyurmuştu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler