Microsoft, PS4 Pro'da 4K UHD Blu-ray Oynatıcı Olmamasına Şaşırmış

29.09.2016 15:42 Gazali Çetinkaya

 
 
   Sony, PlayStation 4 Pro'yu duyurduğundan bu yana fazlasıyla konuşlan konulardan birisi de konsolun 4K UHD Blu-ray oynatma özelliğine sahip olmaması oldu.
 
   Microsoft ise gerek duyuru esnasında gerekse de daha sonraki röportajlarında bu konu hakkında yorum yapmaya devam ediyor. Bu kez Microsoft'tan Albert Penello yaptığı açıklamada Sony'nin bu hamlesine şaşırdığını belirtti.
 
   Albert Penello açıklamasında, herhangi bir konsol savaşı çıkarmak için yem atmak istemiyorum, Sony'nin yaptığı işe de fazlasıyla saygım var ancak konsola 4K disk oynatıcı koymayarak beni şaşırttılar, dedi. Albert Penello ayrıca Sony'nin geçmişinde yaptıklarına baktığımızda kimsenin Sony'den böyle bir karar gelmesini beklediğini de sanmıyorum diye ekledi. 
 

 
   Standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak karşımıza çıkacak PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyat ile çıkış yapacak ve belirtildiği üzere 4K UHD Blu-ray oynatıcı bulunmuyor ancak tabii ki 4K medya imkanı sunuluyor. Konsolun Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil.

İlgili İçerik Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler