Microsoft Rime Yapımcısını Geri Çevirmiş

19.02.2014 17:11 Samet Konuksal


    Sony'nin Gamescom'daki bağımsız yapımcı duyurularından biris olan Rime, Tequila Works isimli bir yapımcı tarafından geliştiriliyor. ICO'ya benzerliğiyle dikkatleri çeken Rime için yeni bir haber ortaya çıktı. Gelen haberlere göre Rime'ın yapımcısı ilk başta Microsoft'u tercih etmiş. Olumlu cevap alınamayınca ikinci durak Sony olmuş.
 
    İlk başta VGLeaks'ın sızdırdığı, daha sonrasında ise yapımcılar tarafından onaylanan bilgilere göre Tequila Works, Rime'ı PS4'e özel yapmadan önce Microsoft'un kapısını çalmış. Tequila Works Microsoft'tan 3 milyon dolarlık bağış isteyerek 24 ay içerisinde Rime'ı Xbox konsollarına, 24 ayın sonrasında ise ekstradan 40.000 dolara oyunu Windows 8 ile Windows Phone 7'ye çıkarmayı teklif etmiş. 
 
    Microsoft tarafı bu teklifi ilk başta geri çevirmemiş. Fakat ilerleyen dönemlerde Microsoft Xbox One'ın sosyal bağlantılara odaklanan bir konsol olmasına karar kılmasından sonra Tequila Works'ün Microsoft'la anlaşması iptal edilmiş. Microsoft, sadece tek kişilik moda sahip Rime'ın Xbox One'ın yapısına uymayacağını düşünmüş.
 
Bakalım kaçan balık büyük mü olacak? Bunu 2015'te göreceğiz...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rime Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tequila Works Dağıtıcısı: Grey Box Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler