Microsoft: Starfield, Bethesda'nın En Hatasız Oyunu Olacak!

18.06.2023 21:09 Mehmet Tandoğan

 
Bethesda Game Studios'un geliştiriciliğini üstlendiği açık dünya uzay temalı rol yapma oyunu Starfield için yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Xbox yöneticisi tarafından açıklanan bilgilere göre Starfield, Bethesda tarafından oyunculara sunulan "en az hataya" sahip oyun olacak.
 
Xbox Game Studios başkanı Matt Booty çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Xbox & Bethesda sunumunda açık dünya rol yapma oyunu Starfield için yeni oyun içi görüntüler sunuldu. Heyecanla beklenen oyun elbette klasik Bethesda yapısını koruyor ve bu kapsamda birçok hayran oyunun kapsamı da düşünüldüğünde çeşitli bug'larla ve hatalarla beraber geleceğini düşünüyor. Ancak Xbox Game Studios başkanı Matt Booty durumun böyle olmadığını belirtiyor.
 
Booty ek olarak şunları söylüyor: "Todd Howard (Bethesda Game Studios'un yaratıcı yönetmeni) ve ekipten diğer isimlerle beraber çalışırken oyunun hata sayılarına göz gezdirdim. Bu kapsamda şunu söyleyebilirim ki Starfield, Bethesda'nın en az hataya sahip oyunu olacak."
 
The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 4'ün ödüllü geliştiricileri Bethesda Game Studios tarafından oyunculara sunulacak Starfield, 25 yıl sonra oluşturulan ilk yeni evren olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Çeşitli evrenlere adım atabileceğimiz oyunda uzun soluklu bir deneyim bizleri bekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler