Microsoft Studios İsmini Xbox Game Studios Olarak Yeniledi

06.02.2019 10:38 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, 13 farklı geliştirici ekibi bünyesinde barından Microsoft Studios'un ismini "Xbox Game Studios" olarak değiştirdiğini duyurdu.

Yeni ismiyle Xbox Game Studios bünyesinde 343 Industries, The Coalition, Compulsion Games, The Initiative, inXile Entertainment, Minecraft (Mojang), Ninja Theory, Obsidian Entertainment, Playground Games, Rare, Turn 10 Studios, Undead Labs ve kendi Global Publishing grubunu barındırıyor.

Microsoft tüm bu stüdyoların "inanılmaz özel oyunlar, yeni IP'ler ve mevcut serilerinin yeni bölümleri" üzerinde sıkı bir şekilde çalıştığını belirtti. Bu yıl çıkış yapacağı doğrulanan Xbox Game Studios oyunları Crackdown 3, Gears 5 ve Ori and the Will of the Wisps olurken inXile Entertainment, Obsidian Entertainment ve Ninja Theory gibi Microsoft'a yeni katılan stüdyolardan neler göreceğimiz asıl merak konusu.

Daha fazla bilgi için Xbox Game Studios'un resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 50 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler