Microsoft Yeni Bir Adaptörle Kinect'in Xbox One ve PC Modelini Birleştiriyor

03.04.2015 23:16 Ömür Gencer


       Bildiğiniz gibi Xbox One için ve Windows PC için olmak üzere iki model Kinect bulunuyor. Microsoft, yeni bir adaptör ile bu iki modeli birleştirme kararı verdi. Yani artık Kinect'in Windows PC modeli üretilmeyecek ve oyuncular Xbox One'ın Kinect'ini bahsettiğimiz adaptörle PC'de kullanabilecek.
 
       Microsoft'tan Michael Fry, Kinect for Windows Blog üzerinden yayınladığı açıklamada Kinect'in Windows PC modelinin talebine yetişemediklerini ve değişik pazarlarda birbirine çok benzeyen iki Kinect modelinin stoğunu sağlamaktansa tek bir Kinect modeli bulundurmanın daha kolay olacağını belirtiyor.
 
      Microsoft bu açıklamanın yanında Kinect'in Windows modeline sahip olan kullanıcılar için destek vermeye devam edeceğini belirtiyor. Bahsettiğimiz adaptör 50 dolar fiyat etiketiyle satışa çıktı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler