Microsoft'tan Epic Games'e Destek

24.08.2020 00:21 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Epic Games'in Apple yazılım geliştirme kitine erişmeye devam etmesini destekliyor.

Epic Games'in Fortnite için mobil platformlarda kendi ödeme yöntemini uygulamaya koyması ve bunun üzerine Apple'ın Fortnite'ı App Store'dan kaldırmasından sonra Apple ile Epic Games arasındaki ipler iyice gerildi.

Apple, 28 Ağustos itibarıyla Epic Games'in tüm geliştirici hesaplarını sonlandıracağını ve Epic Games'in iOS ile Mac geliştirme araçlarına erişimini keseceğini açıklamıştı.

Bu durum Apple'ın platformunda Unreal Engine'ın gelecekteki geliştirme ve güncellemelerinin kesilmesine, Unreal Engine üzerinde uygulama yapan geliştiricilerin yeni sürümlere erişmesini engellenmesine ve geliştiricileri diğer oyun motorlarına geçmeye itmesine sebep olacak.

Microsoft, Epic Games'in Apple yazılım geliştirme kitine erişmeye devam etmesinin önemini belirten bir dosya hazırladı ve bunu Amerika Birleşik Devletleri bölge mahkemesine sundu.
 
Microsoft, Epic Games'in en yeni Apple teknolojisine erişiminin geliştiriciler ve oyuncular için en doğru karar olduğunu düşünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fortnite Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 1 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler