Microsoft'un Oyun Gelirleri 2020 Mali Yılında %2 Arttı

03.08.2020 23:49 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, 2020 mali yılı için 10K raporunu paylaştı.

Şirketin oyun tarafına baktığımızda gelirler genel olarak bir önceki mali yıla kıyasla %2 (189 milyon dolar) arttı.

Bu artışın veya eksiye düşmemenin en büyük sebebi Xbox içerik ve servis gelirleri oldu. En çok Minecraft, üçüncü parti oyunlar ve abonelikler katkı sağladı. Neslin sonuna yaklaşmamızla birlikte konsol satışlarından elde edilen gelir epey bir düştü.

Xbox içerik ve servis gelirleri bir önceki mali yıla kıyasla %11 (943 milyon dolar) arttı. Konsol gelirleri bir önceki mali yıla kıyasla %31 düştü.
 
Microsoft, 2020 mali yılının dördüncü çeyrek finansal raporlarını geçtiğimiz ay paylaşmıştı. Detaylara buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 5 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 6 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler