Microsoft'un Xbox'tan memnun olmadığı bildiriliyor!

22.04.2023 20:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından oyunculara sunulan Xbox konsol ve hizmetleri konusunda çeşitli açıklamalar geldi. Bu açıklamalar içerisinde Microsoft'un Xbox'tan memnun olmadığı yer aldı. 2020'de piyasaya sürülen Xbox Series X|S konsolları için bu zamana kadar sunulan içerik ve hizmetlerin yetersiz olduğu ve bu durumun hem kullanıcıları hem de ekibi memnun etmediği belirtildi. 
 
Microsoft gerçekten Xbox'tan memnun değil mi?
 
 
 
Gazeteci Jeff Grubb, Game Mess podcast'inin son bölümünde Microsoft'un şu anda Xbox'ta işlerin pek iyi gitmediğini hatta göründüğünden daha kötü bir senaryonun olduğunu söyledi. Grubb podcast içerisinde şu açıklamalarda bulundu:
 
"Size şunu söyleyebilirim ki şu anda Microsoft, Xbox'tan memnun değil. Bu konuda gerçekten üzgünler. Biliyorsunuz ki Xbox konsolları için geçtiğimiz yıl herhangi bir birinci taraf oyun yayınlanmadı. Eğer birçok oyunu yeniden ve sürekli olarak oynayabilirseniz bu sizin için bir sorun olmayabilir ancak bu durumdan sıkılan kullanıcılar var. Xbox bu konuda yeterli hizmeti sağlayamadı. Kullanıcılar ise konsolu elinde tuttuğuna pişman oldu."
 
Bu açıklama, PlayStation 5'in konsol satış pazarında yükselmeye devam ederken Xbox Series X|S satışlarının yıldan yıla düştüğü haberinin hemen ardından geldi.
 
Peki siz Xbox'ın şu anki durumu hakkında neler düşünüyorsunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 80 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler