Microsoft'un Yeni Patenti, Akıllı Telefonları Taşınabilir Bir Xbox Yapmayı Planlıyor

12.08.2019 01:49 Özgür Eroğlu

 
Microsoft tarafından yakın zamanda yayımlanan bir patent, akıllı telefonları elde taşınabilir bir oyun aygıtına dönüştürmeyi planladığını gösterdi. 
 
Patent geçen hafta dosyalandı ancak yayınlanan görseler cihazın kendisi için değil, "çıkarılabilir giriş modülü"için şarj cihazını tanıtıyor.
 
Digital Trends’in belirttiği gibi, Xbox marka veya sistemine özel bir referans yok, ancak yayınlanan görsellere baktığımızda, fotoğraftaki cihaz Xbox kontrolcüsüne oldukça benziyor ve Xbox'tan alışı olduğumuz X logosunu görüyoruz. Ayrıca; dahili hoparlörler, kulaklık jakı ve kablosuz gibi özellikler içerdiğini görebiliyoruz. Çeşitli renk seçenekleriyle sunulabilir.
 
Nintendo Switch'i az da olsa andıran cihaza dair gelişmeleri ilerleyen günlerde duyabiliriz. Özellikle bu tarz bir cihaz gerçekten geliştiriliyorsa, önümüzdeki yıl E3 lansmanında yeni konsolları Project Scarlett'in yanında görebiliriz. Bahsi geçen tasarım görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.  
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 28 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler