Middle-Earth: Shadow of War İçin PC/PS4/PS4 Pro/Xbox One Grafik Karşılaştırması

16.10.2017 18:11 Tunahan Safdır

 
     Middle-Earth: Shadow of War, ilk oyunda olduğu gibi grafik karşılaştırmalarının ve benchmark testlerinin odak noktası olacağa benziyor. Kimi oyuncular için bu durum çok fazla önem arz etmezken kimileri içinse önemli bir tartışma konusu. Peki Shadow of War için durum nasıl?
 
     Shadow of War'la birlikte Monolith bizleri daha büyük ve daha derin bir dünyayla tanıştırıyor. Fiziksel elementlerde ve aydınlatmalarda ufak çaplı iyileştirmeler söz konusu. Özellikle PC versiyonunda oldukça keskin görüntüler elde etmek mümkün. Peki diğer platformlar?
 
     Gamingbolt tarafından yapılan karşılaştırma da Shadow of War'un PC, PS4, PS4 Pro ve Xbox One versiyonları yan yana getiriliyor. Oyun PS4 Pro üzerinde 2 farklı grafik seçeneği sunmakta. Bunlardan biri çözünürlüğü arttırırken diğeri ise grafik kalitesini arttırıyor. PS4 Pro'daki çözünürlük moduyla oyunun görsel kalitesi PC'deki High ile Ultra arasında bir yere denk geliyor. Standart PS4 üzerinde 1080p'de çalışan oyun Xbox One'da ise dinamik çözünürlüğe sahip ve çoğunlukla 900p'de çalışmakta.
 
     Yayınlanan karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle-earth: Shadow of War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler