Middle Earth: Shadow of War Hikaye Genişlemesi Blade of Galadriel Çıktı

06.02.2018 19:28 Gazali Çetinkaya

 
   Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici Monolith Productions Middle Earth: Shadow of War'un hikaye genişlemesi Blade of Galadriel'i bugün çıkardı.

   Blade of Galadriel oyuna yeni bir hikaye, yeni yan görevler, yeni bosslar ve yeni teçhizatlar eklerken oyuncuları Eltariel karakterinin rolüne sokuyor.
 
   Blade of Galadriel, Story Expansion Pass'in içinde bulunuyor. Tek başına fiyatı ise 44,99 TL. 
 
   Hikaye genişlemesinin tanıtım yazısı: "The Blade of Galadriel: Eltariel karakterini oynayın ve en yeni Ringwraith'leri yenin. Bu karakterin destansı hikâyesi, Barad-dûr kulesinde Sauron'a karşı savaştıktan sonra başlar ve onu Mordor'un çeşitli bölgelerine götürür. Eltariel, savaşa yeni çift silahlı dövüş tarzı, Light of Galadriel'i temel alan yeni güçler ve Yeni Yüzüğü kuşanma yeteneği ile giriyor."

   Hikaye genişlemesi için yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle-earth: Shadow of War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler