Middle-earth: Shadow of War Forthog Orc-Slayer DLC'sinin Ücretsiz Olmasına Karar Verildi

27.09.2017 09:22 Gazali Çetinkaya

 
   Bu ayın başında Warner Bros. ile Monolith Productions, Middle-earth: Shadow of War'un geliştirme sürecinde kanser sebebiyle hayatını kaybeden baş yapımcı Mike “Forthog” Forgey temel alınarak tasarlanan Forthog Orc-Slayer adlı bir indirilebilir içerik duyurmuştu ve Forgey ailesine destek için bu indirilebilir içeriğin $3.50 ile satılacağını açıklamıştı.
 
   Sadece Amerika Birleşik Devletleri üzerinden (Alabama, Hawaii, Illinois, Massachusetts, Mississippi ve South Carolina hariç) yapılan her bir satın alımın aileye gidecek olması tartışmalara sebep oldu ve bunun üzerine Warner Bros. ile Monolith Productions websitesi üzerinden paylaştığı yazı ile Forthog Orc-Slayer indirilebilir içeriğinin ücretsiz olmasına karar verdiğini duyurdu.
 
   Warner Bros. ile Monolith Productions,
 
"İndirilebilir içeriği satmanın Michael Forgey için kalıcı bir anıt oluşturmak ve ailesine maddi destek olmak için en iyi yol olmadığını fark ettik. Oluşturduğumuz karışıklık yüzünden oyunculardan ve Forgey ailesinden özür dileriz.
 
Bu iki hedefin yerine getirildiğinden emin olmak ve topluma şeffaflık sağlamak için Warner Bros. Interactive Entertainment doğrudan Forgey ailesine bağış yapacak. İndirilebilir içerik satıştan kaldırılacak ve Middle-earth: Shadow of War sahiplerine ücretsiz olarak sunulacak. İndirilebilir içeriği satın almış kişilere de iade yapılacak. Doğrudan aileye bağış yapmak isteyenler ilgili bağlantıyı ziyaret edebilir: https://www.youcaring.com/michael-forgey-479259"
 
   Middle-earth: Shadow of War 10 Ekim 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle-earth: Shadow of War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 7 Dk önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler