Middle-earth: Shadow of War The Desolation of Mordor Hikaye Genişlemesi 8 Mayıs'ta Çıkacak

03.04.2018 14:37 Gazali Çetinkaya

 
   Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici Monolith Productions, Middle-earth: Shadow of War'un ikinci hikaye genişlemesi The Desolation of Mordor'un 8 Mayıs'ta çıkış yapacağını duyurdu.

   The Desolation of Mordor Hikaye Genişlemesinde oyuncular Minas Ithil'in Kule Kaptanı Baranor karakterini yönetecek. Oyuncular Mordor'un Doğu Çöllerinde düşman hatlarının ötesinde epey ilerleyip bir Easterling Ordusu kurarak Gölge Savaşında yeni bir cephe açmaya çalışacak ve efsanevi Ejderha adamları bulmak için Desolation of Mordor'un derinliklerine seyahat eden destansı Cüce Avcı Torvin ile buluşacak.
 
   Ayrıca Middle-earth: Shadow of War ile ilişkili bir başka haber ise Monolith Productions yakında yayınlanacak bir güncelleme ile oyundaki mikro ödemeleri kaldıracağını duyurdu. Detaylarına buradaki haberden ulaşabilirsiniz.

   Middle-earth: Shadow of War PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle-earth: Shadow of War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 12 Dk önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 30 Dk önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 48 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler